fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kis autó a nagyvárosban

0

Mivel egyre több és több ember jár kocsival, az autóutak fokozatosan zsúfolódnak és alakulnak ki forgalmi dugók, főleg a nagyvárosokban. Ráadásul gyakran egyedül utazik a sofőr, tehát indokolatlan az ötszemélyes utastér.

Ezt a problémát hivatott orvosolni az EO Smart Connecting Car 2. Ez a mikrojárgány hihetetlenül praktikus lehet akkor, amikor egy zsúfolt metropoliszban keresgélünk parkolóhelyet. A projekt célja, hogy a hatalmas járműveket kiszorítsa, helyettük pedig kicsi, ám kényelmes és biztonságos alternatívát kínáljon.

EO Smart Connecting Car 2.

Az elektromos robotautó hatalmas ablakokkal rendelkezik, hogy a lehető legjobb kilátást biztosítsa, miközben az intuitív felhasználói felület könnyű hozzáférést biztosít az extra funkciókhoz.

EO Smart Connecting Car 2.

Fel van ugyanis szerelve mindenféle számítógépes rendszerrel és automata navigációval, kiterjedt vezetést segítő funkciókkal. Az automatikus parkolással például nem okozhat semmi gondot egy szűk vagy zsúfolt helyre való beállás főleg, hogy a kicsike átlósan vagy oldalirányba is tud manőverezni. Elég menő, nem igaz?

Az egyetlen gondot az ehhez hasonló e-autóknál a töltőkábel jelentheti. A problémát ez esetben egy összecsukható dokkoló felülettel oldották meg, ami pontosan illeszkedik az autó testébe.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «