Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A kis Hableány

0

Az embernek kétszer lábad könnybe a szeme, amikor ránéz erre hajóra. Egyszer, amikor meglátja, mert olyan fantasztikusan szép, másodjára, pedig akkor, amikor meghallja az mennyiért is léphet a fedélzetre.

Egyelőre azonban hagyjuk, a piszkos anyagiakat dőljünk hátra abba a bizonyos kárómintás fotelben és élvezzük a luxust és legmodernebb technikai megoldásokat, amit a Mondango3 kínál. Az építtető Alloy Yacht a Dubois Naval stúdiót bízta meg a tervezéssel, a belső tér kialakítását pedig a Reymond Langton Design álmodta meg.
A 186 láb (56,4 m) hosszú hajó 10 fő totális kényelmét szolgálja fejedelmi körülmények között. Az embernek szinte ki sem kell szállnia, mert így is egy ötcsillagos szállodában érezheti magát. A belső térben, a változatos színű bőr textúrák találkoznak a tölgy és fehérített tölgy kombinációjával. Az egyedi dizájn tökéletesen illeszkedik a hajóbelsők funkcionális elvárásaival. Nappali, tárgyaló, étkezőrész található a “közösségi részen”, hálókabinok pedig a legalsó szinten.

 

A sekélyebb partszakaszokon történő horgonyzás után a csak ki kell parkolni a fedélzetbe süllyesztett két motorossal és irány a szárazföld. A „játékgarázsában” van még vízisí és wakeboard is, ennek köszönhetően lehet a sportnak is hódolni. A tatrészen jakuzziban lehet relaxálni, de a hátsórész lehajtásával tovább növelhető a pihenőtér.

 

Szélmentes időszakban sem kell az evezők után kapkodni. A középső fedélzeti szinten találjuk a második parancsnoki hidat, ahonnan gépházat vezérelhetjük. Az 525 tonnás testet ebben az esetben egy Caterpillar motor mozgatja. A hajó teljes áramellátásáról két 115 kW generátor gondoskodik. Ötvenezer liter üzemanyag és 11 ezer liter víz van még az ellátmányában.

 

Mondango 3, szuperyacht

Mondango 3, szuperyacht

Nyilván van az a pénz, amiért a Mondango3 megvásárolható, de leginkább bérlehető és nagyobb lélegzetű túrákat szervez rá a tulajdonosa. Idén a csendes-óceáni szigetvilág Francia polinézia, Fidzsi-szigetek, Bora Bora, Yasawa és Mamanuca szigeteinek érintése volt a programban. Egy hét bérlete szezontól függően 267 és 305 ezer dollár között mozog.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «