Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kis Versailles Amerikában

0

2016-ban a Versailles-i kastély által inspirált villa, a Playa Vista Isle-t (az exkluzív floridai Hillsboro Beach-en) korábban 159 millió dollárra becsülték. Következő hónapban aukcióra bocsátják rezervációs ár nélkül, így a legmagasabb összeget kínáló személy tulajdonába kerül az ingatlan.

Playa Vista Isle

Palm Beach-től 56 kilométerre elhelyezkedő óceánparti épületegyüttes a Massachusetts-i építőpari mágnás Roberto Pereira számára készült. A beszámolók szerint 100 millió dollárt költött álmai otthonára. A Sotheby’s elmondása szerint Pereira úgy döntött, hogy ő és családja nem tud annyi időt a birtokon tölteni, ami indokolttá tenné, hogy megtartsák a házat, így az aukció mellett döntött.

Playa Vista Isle
A 27 ezer négyzetméteres főrezidenciában olyan kényelmi kiegészítők vannak, amitől bárkinek leesik az álla, továbbá 11 hálószoba, 22 fürdőszoba, háromezer palackos borospince biometrikus beléptető rendszerrel, és a világ első lakóházában található 3D IMAX mozi termével, ahol 18 ember számára van elegendő hely.

Playa Vista Isle

Emellett egy majdnem 4000 literes sósvizű akvárium beépített 3D tv-vel, 9 méter magas vízeséssel (egy a birtokon található hatból), és egy 6172 négyzetméteres feszített víztükrű medencével, amihez egy megemelt, üveg aljú jacuzzi tartozik.
A Versailles stílust követve az ingatlan faltól falig 22 karátos arannyal van borítva, ami 10 millió dollárba került. Minden fürdőszobai szerelvény, belső ajtó és gipszkarton aranyozott vagy aranyfóliával van bevonva. Még az impozáns 3,6 méter magas fő bejárati kaput is 22 karátos arany levél díszíti.

Playa Vista Isle
Ugyanakkor egyértelműen a birtok elhelyezkedése az, ami igazán lenyűgöz. A több mint húsz ezer négyzetméteres birtok Hillsboro Beach végében helyezkedik el, és több mint 152 méter privát óceánpart tartozik hozzá. És még egy 67 és egy 45 méter mély kikötő is van hozzá a szuperjachtok számára.

Playa Vista Isle
Ha a hajózás nem is tartozna az új tulajdonos kedvencei közé, az autó gyűjtők imádni fogják a titkos, légkondicionált földalatti garázst, amelyhez külön biztonsági csatorna vezet, belső biztonsági ajtók és 20 autó számára elegendő hely van itt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «