Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kisbusz vagy SUV az új Citroën?

0

2016-ban a genfi shown a Citroën egy masszívabb MPV-vel jelentkezett a SpaceTourer Hyphen koncepció formájában. Míg a koncepció összkerékhajtása a Dangel-től és a dízelmotor egész meggyőzőek voltak, a pop zene inspirált külső nem tűnt a legjobb választásnak egy 4×4-esnek.

Citroen SpaceTourer 4x4

A SpaceTourer MP-SUV vonalán haladva az új SpaceTourer 4×4 Ë koncepció vonalai és külseje sokat finomodott, emellett néhány extrát is kapott.
Egyik legszembetűnőbb különbség természetesen az új modell színvilága, hiszen a 4×4 Ë fehér-szürke-piros színekben pompázik, amivel tulajdonképpen jobban el tudjuk képzelni az úton vagy terepen.

Citroen SpaceTourer 4x4
A belső tér hasonlóan visszafogott, a fehér-szürke bőr és a szürke Alcantara úgy terül el az ötüléses belsőben, mint egy puha, meleg takaró. Dombornyomott ”ë” betűkkel találkozhatunk az első fejtámlákon, az alumínium díszítőelemeken, a piros, fehér és kék árnyalatok pedig a Citroën Ë ruházati és Lifestyle termékeire utalnak, amit tavaly mutattak be a párizsi shown.

Citroen SpaceTourer 4x4
A SpaceTourer Hyphen-hez hasonlóan a SpaceTourer 4×4 Ë-t is egy 150 lóerős dízelmotor hajtja, hatfokozatos kéziváltót kapott, és ugyanazt a Dangel összkerékmeghajtást. A koncepció 4,6 m hosszú, 2 m magas, a rakodótér pedig 2000 literes.

Citroen SpaceTourer 4x4
Számos vezetőtámogató technológia került beszerelésre, beleértve a sávelhagyásra figyelmeztetést, sebességkorlátozást, jelzőtábla-felismerést, adaptív tempomatot, emellett van még 3D-s navigációs rendszer hangfelismerővel, 7 colos érintőképernyő, head-up kijelző és 180 fokos tolatókamera is.

Citroen SpaceTourer 4x4
A Citroën a genfi show keretein belül fog debütálni az új modellel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «