Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

0

Steinbeisser arról híres, hogy gyönyörűen komplex fogásokat hív életre. A kísérleti evőeszközöket (olló-villák, madártoll-kanalak stb.) és kísérleti, növényi ételeket kombinálnak.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Séfjeik szeretnek együttműködni. Az ételek kortársak. A vendégeik megdöbbentek. A Steinbeisser kitolja az úgynevezett vacsorapartik határait. A Steinbeisser társalapítója, Martin Kullik beszélt erről a konyhaművészetről.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Egy dokumentumfilmben felteszed a kérdést, hogy „milyen messzire tudsz elmenni?” – ha te és én úgy csinálnánk az interjút, hogy közben egy Steinbeisser vacsorát fogyasztanánk el, melyik országban/városban/bolygón lenne az asztalunk?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Martin Kullik: Egy erdőben lenne elhelyezve, közel a tengerparthoz.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Milyen hangok vennének minket körbe? Mit hallanánk?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: A fák, a növények és az állatok beszélgetését hallanánk, és ahogy a hullámok megtörnek a sziklákon.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Még egy vendég ül az asztalnál. Az az ember, akit a legjobban csodálsz a világon. Ki az? A jelenléte változtatna a viselkedéseden?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: A párom, mert nagyon szeretem.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Volt olyan ötlet a Steinbeissernél, amit az idő vagy pénz hiánya miatt nem tudtál megvalósítani, és ennél a képzeletbeli vacsoránál megcsinálnál?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Hogy a teljes képet, a bútortól kezdve a személyzet ruháján át a terítőkig minden aprólékosan legyen összeválogatva.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Egy 1-100-as skálán az 1 az, hogy féltem az életem, a 100 pedig a teljesen komfortosan érzem magam jelenti, akkor milyen számot tapasztalhatnánk meg a vacsoránk során?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Egy tökéletes 50-et, komfortos, de nem túlságosan. A vacsorának kihívásnak kell lennie.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Ki lenne az a séf, aki elkészítené számunkra az étel?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Alexandre Gauthier and David Kinch.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Ki lenne az a művész, aki elkészítené az evőeszközöket?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Terunobu Fujimori.

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Ha tósztot kellene mondanod előttem és a többi vendég előtt, de csak 6 szót használhatnál, mint mondanál?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Tisztelet és legyünk kedvesek!

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

Mit mondanál az asztaltól történő távozáskor?

Kísérleti gasztronómia, szerelem és a vacsora művészete

MK: Sosem kell elnézést kérni ilyenkor.

(designboom.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «