Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Klasszikus a vizen

0

Ami 95 évvel ezelőtt a hagyományos hajóépítés iránti szenvedélyként kezdődött, mostanra eggyé vált a magas teljesítményű klasszikus mahagóni hajók fogalmával. Ez a svájci Boesch Motorboats.

BOESCH 710 Ascona de Luxe

Valódi élvezet ezzel a csúcskategóriás hajóval manőverezni, akárcsak elvinni egy hosszabb útra. A tágas Boesch 710 Asona de Luxe (teljes hossza 7,5 m; a hajótest 2,36 m) a nyár sportos és luxus érzetét árasztja egy hajóban ötvözve. Ez a legnagyobb egymotoros Boesch túracsónak, és akár hét ember is kényelmesen elfér a fedélzeten. A klasszikusan letisztult hajótest egy erőteljes, mégis sima V-8 motort takar, amely kölcsönhatásban van a híres Boesch Horizon-Gliding funkcióval, hogy a B710 Ascona de Luxe-t egy nagy teljesítményű motorcsónakká tegye, amely izgalmas jellemzőkkel rendelkezik.

BOESCH 710 Ascona de Luxe
A Boesch 710 Asona de Luxe rendkívül sportos hajó, tökéletes indulással vízi síeléshez is. A mérete, jól megtervezett kiegészítői, rugalmas fedélzete és beépített összecsukható napernyői miatt a Boesch 710 Asona de Luxe-nak tökéletes nyári atmoszférája van. A kormányállás mögött található napozó részen elegendő hely van a vízisíknek és a fürdőruháknak is. A változtatható vezetőülés jobb látási viszonyokat biztosít a pilótának. A V-8-as motor, erőteljesen, mégis simán suhan a vízen, garantálva az egyedi Horizon Gliding élményt.

BOESCH 710 Ascona de Luxe
A beépített, pehelykönnyű, de rendívül szilárd napernyőt nagyon könnyű kibontani, és elegendő helyet biztosít a mozgáshoz 1,75 méteres magasságával. Ezen kívül, a napozórész fölé érő kiterjesztést is pillanatok alatt fel lehet szerelni.

BOESCH 710 Ascona de Luxe
A Boesch 710 Asona de Luxe még az elektromos akkumulátorral is elegendő erővel rendelkezik egy vízisí vontatásához. Köszönhetően az egyedi Boesch Horizon Gliding technikának a jármű képes elérni az optimális sikló pozíciót az elektromos akkumulátorral még alacsony sebességnél is. A hajó maximális sebessége 70 km/h, míg az elektromos teljesítménye 80 kW-nál 48 km/h, 100 kW mellett pedig 53 km/h.
A zürichi Moesck Motorboats a Boot Düsseldorf 2018 kiállításon, a világ legnagyobb hajó show-ján fogja bemutatni a modellt, olyan újdonságok mellett, mint a B620 Bimini de Luxe, B625, B710, B750 Portofino de Luxe és B970 St. Tropez de Luxe.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «