Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Klasszikus vitorlásóriás modern köntösben

0

Adam Vorhees a klasszikus vitorlás visszatérését jeleníti meg az áramvonalas üveg betétekkel. A Dyksa nevezetű haditengerészeti-építészekkel együttműködve képzelte el Adam ezt a hatalmas 70 méteres klasszikus formatervezésű vitorlásóriást.

Egy megrendelő kérésére kezdtek neki a tervezésnek, aki azzal fordult hozzájuk, hogy szeretne egy borzasztóan kényelmes és iszonyú gyors hajót. Ezen kritériumok mellett különösen fontos volt a számára, hogy klasszikus stílusú vitorlást tudhasson a magáénak, ezért a hagyományos formákat ötvözni kellett a kortárs technológiákkal és építészettel.

Adam Vorhees : Dyksa

A vitorlás fedélzetét 2 külön üvegpanorámás rész uralja. Adam különös figyelmet fordított a belső térelrendezésre, hogy tágas legyen a hajó belseje, ugyanakkor el is lehessen vonulni, ha valaki magányra vágyik és unatkoznia se kelljen.

Adam Vorhees : Dyksa

Ebben a hajóban aztán tényleg minden megvan, ami csak kellhet. Van külön tulajdonosi és vendégrészleg, csakúgy, mint 7 db személyzeti fülke.

Adam Vorhees : Dyksa

Adam Vorhees : Dyksa

A hálókabinokon és fürdőkön kívül található még benne egy hatalmas társalgó, cockpit, beach klub, ha valaki bulizni szeretne, és természetesen fejest is ugorhatunk a medencébe.

Adam Vorhees : Dyksa

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «