Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Klasszikusan modern szuperjacht

0

A modernt a klasszikus elemekkel ötvöző 26,4 millióba kerülő Belafonte koncepció szuperjacht a neves olasz tervező Federico Fiorentino alkotása.

164 láb (50,8 méter) hosszú karcsú és agresszív jacht a tatrésznél és az orrnál leginkább egy erőtől duzzadó motorcsónakra emlékeztet. A motorváltozattól függetlenül Fiorentino pedig biztos benne, hogy a jacht képes lesz majd elérni a 24 csomós (44 km/h) sebességet.

Belafonte szuperjacht

„Erős kontrasztot használtam a klasszikus és a modern dizájn között, megpróbáltam ötvözni az agresszív és az elegáns stílust” – nyilatkozta Fiorentino, aki szerint a hajó rozsdamentes acél orra kicsit az 1960-as évek Alfa Romeóinak a hűtőrácsára emlékeztet.

Belafonte szuperjacht

A teljesítmény és a külső forma mellett a Belafonte a belső értékek terén is páratlan színvonalat nyújt. A jachton 5 kabinban 10 vendég elszállásolására van lehetőség, míg a tulajdonos rendelkezésére egy 92 négyzetméteres lakosztály áll, irodával, stúdióval, balkonnal, és két gardróbbal.

De a vendégeknek sincs okok a panaszra, a fő fedélzeten szalon és étkező, míg a félig zárt felső fedélzet végében pedig egy kis szabadtéri társalgó található. Megrendelés esetén Fiorentino becslése szerint a Belafonte két és fél év alatt épülhet meg.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «