fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kompakt ”karbonbringa”

0

A holland bringaguru, Bram Moens már megint valami különlegessel állt elő. A karbonszálas Minimal Bike súlya mindössze 6,8 kg, a városi közlekedéstől az offroad terepekig bárhol bevethető.

Minimal Bike

A Minimal Bike váza inkább hasonlít egy karomra, mint egy biciklivázra. A gyorskioldó alkatrészek helyett a váz, az ülés, és a kormány egyetlen karboncsőből lett kialakítva, nagyobb egységben tartva a bringát.

Minimal Bike

Habár a kerékpár nem egyetlen darabból lett megformálva, Moens nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a külső egységes legyen. A kábelek belül futnak, a fékkarokat pedig a kormányba húzta vissza.

Az elképesztő megjelenés mellett a Minimal Bike hihetetlenül légies, mindössze 6,8 kg köszönhetően a karbonszál használatának. A nyeregbe 160-210 cm közötti magas emberek pattanhatnak.

Minimal Bike

Moens a Kickstartert kereste meg befektetési szempontból, tervei szerint az egysebességes verzió ára körülbelül 3025 euró, a 10 sebességest pedig 3275 euróért fogják értékesíteni.

Minimal Bike

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «