fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kompakt kis kütyü

0

A strapabíró alumínium ötvözetből készült Nonda Hub+ egy igazán praktikus kis szerkezet, ami USB csatlakozóként és töltőként funkcionál a MacBook és iPhone tulajok számára.

Mindenféle csatlakozó megtalálható rajta: 3 USB-A, 2 USB-C, egy mini kijelző port és egy SDXC kártyaolvasó. Mindez azt jelenti, hogy az ember egyidejűleg csatlakoztathatja kiegészítőit és töltheti fel a laptopját.

Nonda Hub+

Mindemellett még nagyon jól is mutat, hiszen mind az anyagát, mind a stílusát tekintve passzol a hordozható számítógépekhez.

Nonda Hub+

A Németországban legyártott Hub+ a legmodernebb gyártási technikák bevetésével a lehető legkönnyebb és legvékonyabb dizájnt kapta (csupán 99 grammot nyom). Kellőképp kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a zsebünkben.

Nonda Hub+

Ideális lehet sokat utazó üzletemberek vagy egyetemisták számára. A kütyü beépített akkumulátorral rendelkezik, amely egy lemerült telefon számára további 2 óra hossza beszélgetési időt tud nyújtani. A Nonda jelenleg is várja az adományokat, hogy tovább fejleszthessék ezt a projektet.

Nonda Hub+

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «