Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Koncertterem a fejeden

0

Gondoltál már rá milyen jó volna, ha motorozás vagy bicajozás közben is hallgathatnád a kedvenc zenéidet, miközben bukósisak is védi a fejed? És még a fülhallgató vezetékével sem kéne bíbelődni? Nos, itt a megoldás!

A Headwave Tag két évnyi kísérletezés és fejlesztés után végre elkészült és január óta már meg is rendelhető. Az ára 299 euro, vagyis átszámítva nagyjából 90.000 forint.

Headwave Tag

A sok munkának eredményeképpen a készülék többféle méretű és formájú bukósisakhoz is csatlakoztatható és rendkívül könnyen használható. Csupán egyetlen gomb található rajta.
Neked csak annyi a dolgod, hogy bluetooth-on keresztül csatlakoztatod a telefonodhoz vagy egyéb zenelejátszó kütyüdhöz és már roboghatsz is. A Tag nagyjából úgy funkcionál, mint egy membrán nélküli, erős hangszóró.

Headwave Tag

Használatával pedig elérheted, hogy a kedvenc számaid „töltsék meg a fejed”, hiszen a hanghullámok ott keletkeznek a sisakban. Állítólag még a basszus is igen keményen szól.
A Headwave Tag alig több, mint 2 centire nyúlik ki a sisakból és nem jelent neki problémát az sem, ha 300 km/órával repesztesz. Sőt, még víz- és ütésálló is.

Az energiaellátásról egy 600 mAh teljesítményű Li-ion akkumulátor gondoskodik, amely akár 6-8 órán keresztül is képes működtetni az eszközt. A töltése USB-n keresztül történik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «