fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Könnyed luxus víziója

0

Federico Fiorentino és a Sacs újra összeült, hogy létrehozzanak egy lélegzetelállító merev törzsű felfújható csónakot, azaz RIB-et. Az X-80 aerodinamikus hajótestén egy 60 négyzetméteres nyitott fedélzetet is kialakítottak, amely tökéletes bármilyen kikapcsolódáshoz.

X-80 Super RIB

A Sacs és Fiorentino már nem először alkotott nagyot, azonban most minden szakértelmükre szükség volt, hogy a megrendelő minden igényét ki tudják elégíteni, amihez egy 5000 lóerős motor is dukál, amit háromféle kivitelben rendelhetünk meg.

X-80 Super RIB
A Fiorentino úgy is képes volt hozni ezt a teljesítményt, hogy az a kényelem rovására ment volna. A hajó közepén alakították ki a VIP kabint, előtte egy duplakabint, valamint a legénységi kabinokat. Ezzel teljes mértékben kihasználták a rendelkezésre álló teret.

X-80 Super RIB
Az X-80 ötlete egy szuperjacht tulajdonostól származik, aki egy nagy teljesítményű RIB segítségével akart még közelebbi kapcsolatba kerülni a vízzel. Fiorentino csapata elmondta, hogy ugyan az olasz ügyfél azóta úgy döntött, nem építteti meg a hajót, azért van esély rá, hogy egyszer majd a habokat szeli.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «