Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Könnyű száguldás – Vins Motors: Duecinquanta

0

Egy olasz motorgyártó cég, a Vins Motors ezúttal egy kétütemű motort mutatott be, mely a ‘Duecinquanta’ (“250”) fantázianevet kapta. A motor súlya mindössze 95 kg, ezért méltán nevezhetjük az egyik legkönnyebb járgánynak a kategóriájában.

Vins Motors: Duecinquanta

A ‘Duecinquanta’ számos alkatrésze karbonból készült, ennek köszönhető könnyű súlya, illetve a meglepően kisméretű motornak. A kompakt kétütemű motor elektromos injektálású, és a cég szerint megfelel az Euro IV kibocsátási szabványoknak is.

A pontos specifikációkat még nem tudjuk, de a jármű akár 200 km/óra sebességgel is képes lesz száguldani az utakon, szóval nagyjából 60 lóerősre becsülhetjük a meglévő információk alapján.

Vins Motors: Duecinquanta
A motor ikertestvére, a ‘Duecinquanta Competizione’ egy kifejezetten versenyzésre készült modell. Testvérével ellentétben 288 köbcentis hengerűrtartalmú motort kapott, és ezáltal maximális sebessége várhatóan 240 km/óra lesz. Ez a modell még könnyebb lesz, mint a sima ‘Duecinquanta’, hiszen a súlya csupán 85 kg.

Vins Motors: Duecinquanta
A motoroknak azonban várhatóan igen borsos ára lesz, hiszen körülbelül €50 000 lesz a kezdőára a ‘Duecinquanta Competizione’-nek, míg a normál ‘Duecinquanta’ modell valamivel kedvezőbb lesz, itt nagyjából €50 000 körüli kezdőárral számolhatunk.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «