Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Könnyű tekerés

0

A városi élet ihlette az Urbanized kerékpárt, amelynek kialakítása a város-barát funkcionalitásra összpontosít.

Urbanized kerékpár

Az Angliában fejlesztett jármű vízálló, hordozható és nem igényel karbantartást, ráadásul lyukadásbiztos gumiabroncsokkal, erős és “zsírmentesékszíj hajtással”, tartós és stabil belső fogaskerekekkel és időjárásálló görgős fékekkel van felszerelve.

Urbanized kerékpár
Az Urbanized speciálisan kialakított kormányának köszönhetően erőlködés nélkül lehet fel- és lecipelni a lépcsőkön – a súlya kevesebb, mint 13 kilogramm, így nagyon könnyű is. Akár a napi munkába járáshoz vagy a kedvenc kávézódba tett kiruccanáshoz, a kerékpár bebizonyítja, hogy kényelem és stílus nem kell, hogy kizárják egymást.

Urbanized kerékpár
Az Európában gyártott kerékpárokat egyetlen ember építi nagy gonddal a kezdetektől a befejezésig – már-már művészi folyamatnak nevezhető.

Urbanized kerékpár

Minden részletet kézzel készítenek – a láthatatlan hegesztéstől a kézi varrott markolatig. Minden modell és méret a szezonális színek széles választékában kapható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «