Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kristálytiszta hangzás

0

Első alkalommal szerepel a Milánói design héten a híres japán zongoragyártó, a Kawai egy olyan installációval, amely a hangszerkészítés új megközelítését mutatja be.

Kawai kristály versenyzongora

A Crystal Rain elnevezésű alkotást a fényművész Takahiro Matsuo fejlesztette ki, és egy kristály versenyzongora a központi eleme, amely a víz felszínén hullámzik. Amikor játszanak a zongorán, minden hang esőcseppként csillogva hullik alá a zongorát köré, még jobban kiemelve annak ragyogó átlátszóságát és fénylő ragyogását.

Kawai kristály versenyzongora
A Crystal Rain a Kawai több mint 90 éves zongora készítési tapasztalatán alapszik. A Superdesign Show-ra készített installáció a Superstudioban egy álomszerű térben kapott helyet, ahol zene, művészet és technológia találkozik.

Kawai kristály versenyzongora

A kristályzongora a hagyományos hangszer formáját követi, miközben a belső működésébe a finoman megmunkált, átlátszó vázon át lehet bepillantani. A legújabb technológia és az egyedi textúrák, illetve arányok egybeolvasztásával a kristályzongora a zenész által átélt tapasztalatot is tovább mélyíti.

Kawai kristály versenyzongora

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «