Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kristálytiszta idő

0

A Hublot az utóbbi években a kemény anyagok kísérleti felhasználásával tette színesebbé kínálatát, kezdve a Magic Goldtól a legfrissebb Red Magic kerámia időmérőig.

Hublot Big Bang Tourbillon Power Reserve

Most a svájci óragyártó bemutatta a Big Bang Tourbillon Power Reserve 5 Days zafír kristály változatát egy teljesen átlátszó darab formájában. Ez a kristály a legkeményebb és a leginkább karcálló anyag a gyémánt után, és arról ismert, hogy nagyon nehéz megmunkálni. A Hublot az elmúlt két évben sokat játszott a zafír kristály órákkal a Big Bang Unico és a Big Bang One Click Sapphire modellekben.

Hublot Big Bang Tourbillon Power Reserve

A valaha készült legelső kristály tokos óra az RM 056 volt Richard Mille-től, amelyből állítólag öt prototípust adtak el 1,65 millió dollárért a gazdasági válság közepén.

Hublot Big Bang Tourbillon Power Reserve
A Hublot zafír kristályos Big Bang Tourbillon Power Reserve órája 148 ezer és 190 ezer dolláros változatokban érkezik gyémántberakásos előlappal; mindkettőből 99 limitált darabot készítenek. Az órába a HUB6016 kaliber tették – egy beépített, manuálisan felhúzott tourbillon óriási, 115 órás üzemidővel. A szerkezetet korábban a Big Bang Tourbillon Power Reserve 5 Days modell Magic Gold változatánál használták.

 

A kaliber egy olyan több részből álló tokban van elhelyezve, amelyet szilárd zafírdarabokból vágtak ki, végül megőröltek és políroztak a végleges forma eléréséhez. A tok mellett a szintén zafír kristályból készült szíj azt az érzetet kelti, mintha úsznának a levegőben az egyes elemek. Így a szkeletonizált tourbillon szerkezet teljes egészében látható a fémes fogaskerekekkel együtt. A számlap, a számok, az indexek és a töltöttség jelző mind opálosan csillog a perforált mutatók alatt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «