Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kuzuri – átalakított Harley Davidson XL1200

0

A jakarta-i székhelyű Thrive Motorcycle munkáját dícséri ez az átalakított XL1200-as motor. A Thrive valószínűleg nem mindenki számára újdonság, hiszen hozzájuk köthető például a szögletesített formájú ’T 005 cross’ motor is.

Harley Davidson XL1200

A Kuzuri névre keresztelt XL1200-as modellen több, mint két éve kezdtek el dolgozni a Thrive-nál, amikor kaptak a Harley Davidsontól egy 2000 ‘XL1200 sportster’ motort. A járgányba számos új alkatrészt építettek be, többek között új légszűrőt, kipufogót, és karosszériát is kapott a gép.

Harley Davidson XL1200
A Thrive a munka elején számos workshopba látogatott, illetve részt vettek a Yokohama Hot Rod Custom Show-n is, ahol szintén ötleteket meríthettek.

 

A fő cél egy időtlen design megalkotása volt, a gáztanktól kezdve, az ülésen át a lámpákig mindent egyedileg gyártottak le.

Harley Davidson XL1200
A Kuzuri hátsó kerekéhez egy láncáttétel segítségével jut el a forgatónyomaték. Míg a motor mattfekete festést, a karosszéria zafírkék fényezést kapott, mely remek összhangban van. Nagyon ügyes megoldás a hátsó kerék feletti kis sárvédőben elhelyezett piros hátsó lámpa.

Harley Davidson XL1200

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «