fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kvantum-Lambo

0

A Lamborghini Quanta egy 2020-ra tervezett koncepcióautó. A márka által megihletett Bruno Gallardo elképesztően futurisztikus, következő generációs szuperverdát álmodott.

A tanulmány elkészítőjének fejében folyamatosan az járt, hogyan lehetne még tovább fokozni a vezetés élményét. Mi lenne, ha olyan autót terveznék, amely képes megelőzni a balesetet?

Lamborghini Quanta

Amely megtanítja a sofőrnek, hogyan kell helyesen vezetni, miközben az autó is tanul a gazdájától, vagy, ami emberfeletti képességekkel ruházza fel a volán mögött ülőt? Ilyen és ezekhez hasonló kérdések jártak Bruno Gallardo fejében, amikor 2020 szuperverdáját tervezgette.

Lamborghini Quanta

Sokak szerint az automata és a sportos vezetés ég és föld. Ebben a koncepcióban viszont kiegészítik egymást. Az automatikus rendszerek olyan érzékekkel vannak felszerelve, amelyek túlmutatnak az emberi érzékszerveken.

Lamborghini Quanta

A tervek szerint ez az autó képes lesz az általa érzékelt dolgokat a sofőrje felé továbbítani a kiterjesztett valóság és modern számítástechnika segítségével.

Lamborghini Quanta

A szuperautó külseje igyekszik megtartani a hagyományos Lamborghini jellegét. Amellett, hogy igen futurisztikus a dizájn, a márka markáns stílusjegyei felismerhetőek. A belső tér a minimalista agresszivitás jegyében készült.

Lamborghini Quanta

A cél az volt, hogy az utasok kapcsolódva érezzék magukat az autóhoz. A vállaknál található támasztékok biztosítják az elszeparált tér érzését.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «