fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Labdába rúg a KIA

0

Elindult a 2018/2019-es UEFA Európa Liga a Kia Motors támogatásával. A hároméves támogatói megállapodás az UEFA Európa Liga 2021-es döntőjéig tart, és számos új programot, kezdeményezést mutat be annak érdekében, hogy a rajongókhoz olyan közel hozza az eseményt, mint korábban még soha.

KIA & UEFA

Az UEFA Európa Liga a világ legnagyobb profi futballklubok tornája, 27 ország 48 klubjának részvételével. A 2018/2019-es szezonban 205 mérkőzést játszanak majd, s ezeket összesen egymilliárdan követhetik tévéközvetítéseken keresztül. Hivatalos partnerként a Kia Motors segíti az UEFA-t (Union of European Football Associations) a rajongók labdarúgás iránti elkötelezettségének erősítésében világszerte.
Az Európa Ligában most először mutatkozik be a Kia kifejezetten fiataloknak szánt ‘Official Match Ball Carrier’ (Hivatalos Labdahordozó) programja, amely révén a 8-12 éves korosztály részese lehet a mérkőzések előtti ceremóniának, összesen 205 alkalommal. A Kia segítségével a program résztvevői a játékvezetőkkel, a mérkőzés hivatalos személyzetével és a játékosokkal együtt vihetik ki a labdát a pályára a mérkőzések előtt.

KIA & UEFA
A Kia támogatja az UEFA online, UEL Daily Fantasy nevű programját is, amely a www.uefa.com weboldalon keresztül érhető el. A rajongók az aznap játszó játékosok közül választhatnak a játékban nyújtott teljesítményük alapján – gólszerzés, gólpassz, berúgott vagy kihagyott büntetők. A játék 60 percig, vagy a sárga, esetleg piros lapokig tart. A játékban résztvevő rajongók ranglistára kerülnek, a legjobb teljesítményt elérők különleges díjakat nyernek naponta.
A Kia on- és offline jegypromóciókat is szervez a helyi futballrajongóknak minden országban: a Trophy Tour résztvevői nem csak meccseket nézhetnek, legendás játékosokkal is találkozhatnak.

KIA & UEFA
A Kia hivatalos partnerként hatásosan növelheti a márka ismertségét a futballrajongókon keresztül világszerte. A márka történelmében komoly múltja van a jelentősebb helyi és világszintű sportesemények támogatásának, a Kia támogatja a FIFA Világkupát, az UEFA Európa-bajnokságot és az Amerika Kupát is. A Kia 2002 óta az Australian Open teniszbajnokság főszponzora, de a világ számos pontján támogat még különféle sportágakat és sportolókat a fentieken kívül is.
A Kia 90 járműből álló flottával segíti a 2019-es, 2020-as és 2021-es UEFA Európa Liga döntőinek lebonyolítását. Ezek az autók szállítják majd a játékvezetőket, a személyzetet, a delegáltakat és a VIP vendégeket. Az UEFA Európa Liga 2018/2019-es szezonjának döntőjét az azerbajdzsáni Bakuban, az Olimpiai Stadionban játsszák majd, 2019. május 29-én.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «