fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lábtenisz után láb ping-pong

0

Szereted a focit? Akkor talán ezt az új sportágat is szeretni fogod. A Teqball egy épp elterjedőben lévő sporteszköz, ami a labdarúgásra épít. Tulajdonképpen olyan, mintha a focit és a ping-pongot vegyítették volna.

 

A Teqball tökéletesen alkalmas arra, hogy fejlessze az ember technikai és koncentrációs képességeit, illetve az állóképességét. Profi labdarúgóknak és amatőr szórakozni vágyóknak is kiváló lehetőséget nyújt egy kis játékos tanulásra.

Teqball

Ebben a játékban nincs fizikai kontakt a játékosok között, sőt még az asztalhoz is tilos hozzáérni a szabályok szerint. Ebből adódóan a sérülés veszélye igen csekély.

Teqball

A Teqball habár egyszerű szerkezetnek tűnik, megalkotását hosszú évnyi számolgatás, kalkuláció és mérések előzték meg. Az volt ugyanis a cél, hogy az asztalról mindig a játékosok felé pattanjon a labda.

Teqball

Játék közben nagyjából 2-3 másodpercenként kell lekezelned és megszelídítened a labdát, majd pedig átrúgni (vagy fejelni) az ellenfél térfelére. Nem csoda hát, hogy hihetetlen mértékben fejleszti a labdakezelést.

Teqball

Rendszeres használata esetén a profi játékosok nagyobb önbizalommal léphetnek majd pályára, ahol gyorsabban is tudnak majd jó döntéseket hozni. Az amatőrök pedig remekül szórakozhatnak és összemérhetik tudásukat. Ez ugyanis nem szerencsejáték, itt mindig a jobb fog győzedelmeskedni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «