Lakóépületek lélegzetelállító medencékkel

0

Kevés lakóépület dicsekedhet saját úszómedencével. A felhőkarcoló tetején trónoló brooklyni medencétől a legnagyobb folyóparti medencéig Miamiban, a következő ingatlanok lélegzetelállító medencéibe garantáljuk, hogy te is szívesen csobbannál.

Lakóépületek lélegzetelállító medencékkel

Anaha Ward’s Village-ben (Honolulu, Hawaii)

 

 

Ha egy felhőkarcoló tetején szeretnél úszkálni, irány Anaha, egy nemrég bemutatott 40 emeletes lakóépület Honolulu Ward Village-ében. A föld felett 24 méterrel függő, üveg aljú medence 4,5 méterrel túllóg a ház oldalán, így az úszok madártávlatból szemlélhetik a szigetet. A 244 lakásból álló szerkezetben, amelyet Solomon Cordwell Buenz a Benjamin Woo Architects-szel közösen tervezett, van egy hatalmas élő fal 8000 trópusi növénnyel. A lakók akár étkezhetnek is a medence melletti étteremben, amelyet Peter Merriman séf vezet, vagy pihenhetnek a kényelmes napozószékekben.
Bent a vásárlók stúdió-, illetve egy-, két-, három szobás lakosztályokból, továbbá 73 lakásból és házakból válogathatnak. Az árak 470 ezer és 14 millió dollár között mozognak.

Lakóépületek lélegzetelállító medencékkel

Brookly Point (Brooklyn, New York)

Ha egy teljesen új szemszögből szeretnéd látni Brooklynt, akkor a New York-i fejlesztő, az Extell következő projektje, a Brooklyn Point a legjobb választás. A tervek szerint 2020-ban készül el a 68 emeletes épület, melynek tetején fog elhelyezkedni New York legmagasabban lévő medencéje. A medence minden évben tavasztól őszig lesz nyitva, és a fűtött feszített víztükrű medence 207 méterrel a föld fölött fog függeni – ezzel csaknem 100 méterrel lesz magasabban, mint a híres Marina Bay Sands Hotel medencéje Szingapúrban. A tetőoázison lesz napozó, egy csillagvizsgáló, öltözők, zuhanyzók és egy kültéri étkező pavilon. Még arra is lesz hely, hogy a lakók kültéri filmvetítéseket tartsanak itt.

Lakóépületek lélegzetelállító medencékkel

One River Point (Miami, Florida)

Az épületben 458 lakás lesz, melyek belső tereit a Katherine Newman Design készíti. Az árak várhatóan 840 ezer és 4 millió dollár között lesznek.
A Rafael Viñoly által tervezett One River Pointban található Miami legnagyobb folyóparti medencéje. Van itt egy 23 méteres kör medence, egy folyómenti terület 26 méter magas vízeséssel, amely a folyóba torkollik, csónak kikötő, illetve autó és hajó csúszda. A projekt két 60 emelet magas toronyból áll, amelyek 240 méterrel magasodnak a Miami folyó fölé, és egy üveghíd köti össze őket. Ha elkészül, az épületben 418 lakóegység lesz, az árak 780 ezer dollárról indulnak majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «