fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lakosztályok festői kilátással

0

A luxusszállodákban és hotelekben bővelkedő Santorini szigetcsoport méltán népszerű a fiatal házasok körében, sokan töltik itt mézesheteiket.

Luxuslakosztályok Santorinin

Nemrégiben nyitották meg itt a felújított Porto Fira Suites Hotelt. A Kato Fira szomszédságában található szálloda egy vulkanikus képződmény, egy kaldera tetején található.

Luxuslakosztályok Santorinin
Az összesen 13 lakosztállyal rendelkező szállodában a vendégek tökéletes harmóniában és kényelemben érezhetik magukat. Az ‘Interior Design Laboratorium’ által felújított Porto Fira Suites Hotelben megérezhetjük a sziget misztikus belső energiáit, és feltöltődhetünk.

Luxuslakosztályok Santorinin

A sziget egyik legrégibb épületét alakították át szállodakomplexummá, felfedezhetünk benne egyházi jegyeket is, hiszen eredetileg monostorként funkcionált.

Luxuslakosztályok Santorinin
Az egyszerű, mégis robosztus anyaghasználat minden helységben, lakosztályban érzékelhető. A boltíves ajtók és a plafon is mind a régi monostorokra, és a sziget hagyományos építészetére emlékeztet.

Luxuslakosztályok Santorinin

“A célunk az volt, hogy az egyszerű terek és a domináns fa és fémfelületek – melyek végleges formájukat speciális érlelési és felületkezelési folyamatoknak köszönhetik – harmonikus kombinációt alkossanak.” – mondta el Stamos Hondrodimos, az ‘Interior Design Laboratorium’ vezetője. “Az eredmény ez a letisztult és egyszerű hangulatú szálloda, ami ezáltal visszaadja a monostorok nyugodtságát.”

Luxuslakosztályok Santorinin

A bútorok jelentős része, illetve a faborítások és dekoratív elemek mind egyedileg készültek, a tökéletes harmónia és funkcionalitás érdekében. A gardróbszekrények perforált fekete ajtói bécsi szalmából és homokfúvott tölgyből készültek, a padló pedig bizánci kőburkolatot kapott. A kézzel készített világítótestek függesztéke csomózott fekete kötelekből készült.

Luxuslakosztályok Santorinin
A felújítást a kültéri medence megépítése zárta, ami olyan hatást kelt, mintha a víz az Égei-tengerbe folyna. A vendégek a szobájukból kilépve egyenesen a medence partjára érnek, miközben a szemük előtt csodálhatják a végtelen tengert és ezt a festői tájat.

Luxuslakosztályok Santorinin

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «