A Lamborghini elektromos biciklije

0

Eddig csupán néhány alkalommal láthattuk, hogy a Lamborghini együttműködött népszerű kerékpárgyártókkal. Most azonban eljött az idő, hogy egy saját, Lamborghini kerékpárszériát alkossanak meg.

Nemrégiben a Bolognában található Sant’Agata városában megnyílt Lamborghini Múzeumban jelentette be az olasz autógyártó vállalat, hogy betörnének a kerékpáros piacra is. Az “E-Bikes by Italtechnology for Automobili Lamborghini” széria egyenlőre két modellből áll, egy mountain bike és egy országúti kerékpár alkotja a vonalat.

Lamborghini elektromos bicikli
A kerékpárokat olyan vásárlók számára tervezték, akik sportolás közben is tökéletes luxusra és kényelemre vágynak, de a rendkívüli teljesítmény sem utolsó szempont számukra.
A pontos specifikációkkal kapcsolatban még várunk a cégtől további híreket. Ami biztos, hogy mindkét modellt Olaszországban gyártják majd, közel 5 éves fejlesztési és tervezési procedúrát követően. Színek tekintetében a rendelés során kiválaszthatjuk majd a Lamborghinire jellemző hagyományos színpaletta számunkra leginkább vonzó színeit.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «