Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lamborghini futócipő

0

Az új Wave Tenjin 2 futócipővel a Lamborghini a futópályákra is betört. Az olasz cég a japán futócipő márkával, a Mizunoval társult legújabb projektjében, a duo nemrégiben rukkolt elő 2 éves együttműködésük legutóbbi gyümölcsével.

Lamborghini futócipő

A cipők designját a szuperautók ihlették, a cél ugyanannak a szenvedélynek az átültetése volt, ami a Lamborghini modelljeit jellemzi. Az új Wave Tejin 2 korlátlan teljesítményt ígér, a felhasznált gumi és karbonszál energiává alakítja át a súlyt.

Lamborghini futócipő

A ’smooth ride’ fantázianévvel ellátott talp enyhíti az ütődést és tökéletes hajlítási szöget biztosít. A gumi-karbonszál keverékéből kialakított ’X10’ anyag a talp hátsó részén nagyobb ellenállást és fokozottabb tapadást nyújt a sarok részben.

Lamborghini futócipő

A cipő kinézetében megjelenik a Lamborghini Aventador hátsó szélvédőjének ikonikus hatszög mintája, ami nemcsak a teljesítményt turbózza fel, de jobb izzadságelvezetést is biztosít.

Lamborghini futócipő

A hatszögletű fényvisszaverő minta nemcsak biztonsági okokból van a Wave Tejin 2-n, de a Lamborghini hátsó lámpájára is utal. A felsőrész kialakításában könnyűsúlyú poliészter hálóval és karbonszállal dolgoztak, ami szinte ugyanazt az érzést biztosítja, mint amikor egy szuperkocsiba beülünk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «