Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lamborghiniből Batmobilt

0

A Caresto által a Team Galag számára az Arkham knight videójáték stílusában épült batmobil a 2016-os Gumball 3000 elnevezésű rali versenyen állt rajthoz.

Batmobil átirat

Az 1999 óta megrendezésre kerülő Gumball 3000 elnevezésű rali versenyen szuper autók és sztárok állnak rajthoz, hogy több országon is átvonulva 5000 kilométert tegyenek meg amolyan csillagtúra jelleggel. A 18. flúgos futam május 5-én Magyarországot is érintette.

Batmobil átirat

A 3.4 méteres tengelytávolságú, 2.5 méter széles „mesebeli” autó megalkotásakor a vezethetőség és a funkcionalitás volt az egyik fő szempont.

 

A tervezők ugyanakkor a teljesítményre is odafigyeltek, ezért a jármű nagyon merev csővázába egy 560 lóerős V10-es Lamborghini erőforrást szereltek.

Batmobil átirat

A bődületesen erős Arkham autó felfüggesztését is a teljesítményhez hangolták, így az autó elől-hatul független, kettős keresztlengőkaros futóművet kapott, olajos lengéscsillapítókkal és elől speciális nyomórudas kialakítással.

Introducing: Team Galag’s The TGX from Team Galag on Vimeo.

A jármű magas műszaki színvonalat mutatja még a kormányról vezérelhető automatikus váltó, valamint a 26 colos kerekek mögött helyt kapó 8 dugattyús első, illetve 6 dugattyús hátsó ABS-szel kiegészített Brembo fékrendszer is.

 

A szénszálas karosszéria mögött a gigász méretek ellenére is csak a vezetőnek és egy utasnak jut hely, akik kényelméről a beltérben aranyszínű cérnával varrott bőrülések, LED kijelzők, légkondicionáló, szervókormány és prémium minőségű hangrendszer gondoskodik.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «