Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Land Rover Defender – Paul Smith öltönyben

1

Ahogy a világ leghosszabb ideje szolgálatban lévő autójának, a Land Rover Defendernek a története a vége felé közeledik két legendás brit tervező, Sir Paul Smith és Gerry McGovern egy különleges ünnepi ruhát készített a terepjáróikon számára.

A munkában Smith és McGovern mellett a Land Rover különleges járműfejlesztési osztály (Special Vehicle Operations) is részt vett, sajnos azonban az elkészült mestermű nem lesz megvásárolható, azzal a gyár a Defender 1948 óta tartó gyártását szeretné megünnepelni.

Land Rover Defender, Paul Smidt

Az autó festésénél 27 különböző színt használtak fel, amivel arra akartak utalni, hogy a Defender bizony az évtizedek alatt nem csak, hogy a hadsereg, a haditengerészet, a légierő, a tűzoltóság, a parti őrség vagy a hegyi mentők kötelékében állta meg a helyét, de olyan elválaszthatatlan részévé vált a brit vidéknek, és a tájnak, mint a falusi kocsma.

Land Rover Defender, Paul Smidt

„Mély, élénk színeket akartam, és azt, hogy ezek harmonizáljanak egymással” – mesélte Smith.

Land Rover Defender, Paul Smidt

A tervezők az autó belsejét sem hagyták érintetlenül, itt a spártai Defender luxusautóvá alakítása volt a fő cél. Így bőr és minőségi kárpitozás került a szorgos igavonó gyomrába.

Land Rover Defender, Paul Smidt

Bár még a Land Rover nem jelentette be a Defender utódjának az érkezést az szinte biztosra vehetjük, hogy a Maurice Wilks tervező által a homokba felrajzolt legendás terepjáró története valamilyen formában folytatódni fog.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Lakóautó 43 másodperc alatt • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «