fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lebegő DeLorean – sajnos csak kicsiben

0

Mindenki, aki látta a „Vissza a jövőbe” filmeket, egy emberként vágyakozott/vágyakozik egy igazi DeLorean után. Sajnos azonban szembe kell néznünk a valósággal, a belátható jövőben nem lesz lebegő sportkocsink. A Kids Logic jóvoltából azonban egy kicsinyített, lebegő replikánk már lehet!

A 22 centiméter hosszú DeLorean egy olyan talapzat felett lebeg, amely mágneses mezőt képez. Ez a mágneses energia teszi lehetővé, hogy a kocsi „repüljön” a levegőben – ha az időben sajnos nem is tud.

Lebegő DeLorean

A talapzata elemekkel vagy konnektorba dugva is működtethető. A kisautót nikkel-króm ötvözettel borították, hogy minél inkább hasonlítson a megjelenése a filmben látható igazi verdára.

Lebegő DeLorean

Az igazán menő hatás kedvéért még kék LED égőkkel is megbolondították a dizájnt.

Lebegő DeLorean

A forgalmazó Kids Logic IndieGoGo kampánya jelenleg is folyik, összesen 30.000 amerikai dollárt szeretnének összegyűjteni.

Lebegő DeLorean

Előrendeléseket viszont már most is le lehet adni 195 dollár ellenében. Ha minden a tervek szerint halad, az év vége felé már el is kezdhetik a kiszállításokat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «