Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Légből kapott idő

0

Ez a szeszélyes és légies időmérő egy varázslatos kreáció, amely a lehető legszebb formában segít megmondani az időt, és feldobni a hangulatot egy újabb irodában töltött napon.

L’Epee 1839

A hőlégballon formájú óra a L’Epee 1839 legújabb projektje, és a svájci ECAL dizájn akadémia fiatal diákja, Margo Clavier tervezte.

L’Epee 1839

A Hot Balloon óra akár asztalon is állhat, vagy a plafonra is fel lehet akasztani. A 31 cm magas színes óra sárgarézből és rozsdamentes acélból készült, a ballonon pedig egy nyitott spirálmotívum fut végig.

L’Epee 1839

Az órát kétféle módon lehet felhúzni: vagy az egész kosarat forgatják el, vagy csak a szegélyezett gyűrűt, amely közvetlenül a felső élénél helyezkedik el.

L’Epee 1839

A léggömb alapján két egymásra helyezett, forgó dob található, ami egy láng alakú jelző segítségével mutatja az időt.

L’Epee 1839

Az óra öt különböző változatban kapható –teljes egészében palládium, palládium és piros, fekete vagy kék léggömb, valamint egy teljesen arany –, és mindegyik Hot Balloon Desk Clock variánsból 50 darab készül, és nagyjából 19,900 dollár lesz az ára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «