Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Léghoki dizájn

0

A 11 Ravens léghoki asztalai az esztétikumot és szórakozást gyúrták össze ezzel a designnal. A játékasztalokkal és kiegészítőkkel foglalkozó kaliforniai 11 Ravens most igazi réspiacot fogott meg azzal, hogy a designt helyezte előtérbe az olyan klasszikus játékoknál, mint a pool, asztalitenisz, shuffle board, póker, blackjack és asztali foci (bár a Hermès interpretációja is magáért beszél). A felhozatalból azonban még hiányzott valami – a pizzériák klasszikus játéka, a léghoki.

Ravens léghoki asztalok

Mivel a 11 Ravens mottója az, hogy „alkoss nagyot, vagy bele se kezdj”, az Air Hockey Collection tizenhárom stílusban elérhető, áruk pedig a 12 ezer dolláros Malibu asztaltól a 26 ezer dolláros Stealth asztalig változik.

Ravens léghoki asztalok

A designokat a 11 Ravens régebbi alkotásai ihlették, mint például az előbb említett szögletes Stealth vagy Theseus, ami egyenesen egy hengeren nyugszik.

Ravens léghoki asztalok
A minimalista, 25 ezer dolláros Avettore léghoki asztal – ami asztaliteniszhez is elérhető – szintén kiemelkedik a többi design közül. A minimalista stílust az aerodinamikus külsővel érték el. A standard verzió kék alappal és digitális pontozótáblával érkezik (ami minden léghoki táblán elérhető). A 24 ezer dolláros Poseidon korhűen díszített faburkolattal készül, ami érdekes keveréke az antik és modern designnak.

 

A léghoki asztalok laminált megoldással készülnek, áttetsző akril fedőréteggel bevonva. A korongot sűrített levegővel tartják lebegésben, amely 5 m3/perc légáramot hoz létre, így olyan érzés, mintha egy puha levegőpárnán játszanánk.

Ravens léghoki asztalok

A standard színek nem felelnek meg a divatérzékednek? A 11 Raven személyre szabható asztalokat is kínál, ahol te választod ki a lakkozást, furnért és dekoritlemezt is.

Ravens léghoki asztalok
A 11 Raven léghoki asztala talán nem fog beférni a fa alá, de az biztos, hogy a karácsonyi bulin nagy sikert arat majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «