fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

LEGO Star Wars csillagromboló

0

Ez a birodalmi csillagromboló a LEGO Csillagok háborúja sorozatának legújabb tagja. Az új alkotás a LEGO eddigi legnagyobb Star Wars témájú szettje, amely 4784 különálló darabból áll össze.

LEGO Star Wars

A LEGO tervezői a Csillagok háborúja: Egy új remény nyitójelenetében látható csillagromboló rengeteg apró részletét be tudták építeni az új szettbe. A hajó elforgatható fegyvereket, billenő radarokat és hatalmas hajtóműveket tartalmaz.

LEGO Star Wars

A csomagban szintén megtalálható a Tantive IV cirkáló méretarányos verziója is, amelyet Leia használt, hogy megpróbáljon elmenekülni a Halálcsillag terveivel, ezt külön meg lehet építeni és a csillagromboló alsó részén található hangár részhez csatolni.

LEGO Star Wars
A szett az „Ultimate Collector” gyűjtői sorozat része, amit a márka és a film franchise partnerségének 20. évfordulójának megünneplésére adtak ki. A doboz tartalmaz még egy információs táblával ellátott bemutató állványt és 2 birodalmi minifigurát is.

LEGO Star Wars
A teljes felépítés után a birodalmi csillagromboló, állvány nélkül 44 cm magas, 110 cm hosszú és 66 cm széles. Ez a legnagyobb Star Wars témájú építménye a LEGO-nak, a mai napig, és csak kicsivel kevesebb darabból áll össze, mint az „Ultimate Collector” gyűjtői sorozat Ezeréves Sólyma, amit 7541 egyedi darabból lehet megépíteni.

LEGO Star Wars
A Birodalmi csillagromboló október elsején került forgalomba, Amerikában 700 dollárba, az Egyesült Királyságban 650 fontba kerül, itthon pedig kicsivel 200.000 forint felett lehet megvásárolni.

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «