Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

LEGO Technic Bugatti

0

A nemrég bemutatott Lego Porsche 911 GT3 RS modell után a Lego kibővítette Technic szériáját a Bugatti Chiron 1:8 arányú, gyönyörű reprodukciójával rukkolt elő.

LEGO Technic Bugatti

A tervezők a Bugatti gyárába is ellátogattak, hogy testközelből láthassák az ikonikus szuperautót, és elkészíthessék a saját modelljüket, mely 56 cm és 3599 darabból álló kihívás a Lego rajongóknak világszerte.

LEGO Technic Bugatti
A Chiron gyönyörű részleteit mind lekicsinyítették, kezdve a W16 motortól (mozgó dugattyúkkal és 8 fokozatú sebváltóval), a fel- és le mozgó hátsó szárnyon át a részletgazdag utastérig, melyen mozgó váltókar van, és a motorháztető alatt pedig egy “stílusos Bugatti utazótáska” található.

LEGO Technic Bugatti
A valódi Bugatti Chiron szélsebes 42 másodperc alatt éri el a 400 km/órát, de csak ha behelyezed a speciális „sebességkulcsot”, amivel aktiválható a maximum teljesítmény a masszív 1500 lóerős quad-turbo motorból. A Lego modellben is van egy saját „sebesség kulcs”, amivel ebben az esetben a hátsó szárnyat lehet fel- és le mozgatni.

 

A végeredmény egy lenyűgöző, különösen, ha az igazi mellett teszik ezt, ezzel kiemelve milyen hűek az arányok és a vonalak. A mini Bugatti 349 dolláros ára magasabb is, mint egy átlagos Lego szett.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «