Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A legszebb szuper “tájfun”

0

A norfolki Old Empire Motorcycles időt és pénzt nem sajnálva építette meg ezt a darabot. A Ducati 900SS alap egyedülálló retro-futurisztikus steampunk csavarral a brit szakértelem előtt kíván adózni.

Old Empire Motorcycles - Typhoon

Általában az OEM csapata kis költségvetésből is hibátlan gépeket csinál, de teljesen más az, amikor egy megrendelőnek dolgozol, vagy mikor mindenféle megkötöttség nélkül a saját örömödre alkothatsz. Így született meg a találó nevű ”Typhoon”.

Old Empire Motorcycles - Typhoon
A dupla L motor, és a rácsos váz részei emlékeztetnek csupán a Ducatira. A részletekre hihetetlen figyelmet fordítottak az egész motoron, elég ha a kormány jobb oldalára pillantunk, rögtön szembe tűnik a finoman, bőrrel bevont markolat, egy fordított fékkar, egy egyedi megmunkálású indítógomb, és egy biciklicsengőre emlékeztető huzal gázbowden átvezetés található.

Old Empire Motorcycles - Typhoon

Vagy vegyük az első villákat, amik ugyanolyan cseresznyefa színt kaptak, mint a váz vagy a tank, emellett súrlódás alapú réz anyával lehet lazítani vagy feszesebbre venni.

Old Empire Motorcycles - Typhoon
Az Old Empire stílusos dobfékeket választott előre és hátra is, a borotvavékony kerekek és a hátsó rész lehetővé teszi, hogy a Ducati kiadja magából az összes erőt.

Old Empire Motorcycles - Typhoon
A sárgaréz harang alakú fényszóró és az aranyos akkumulátor táska, a kézzel készült, tompa ékű ülés és a hatalmas sárgaréz kormánymű szár sapka mindannyian valamiféle könnyű, retro-futurisztikus steampunk superbike-á olvadnak össze, olyan szép, mint amilyen pusztító rajta motorozni.

Old Empire Motorcycles - Typhoon
Habár kétségkívül nem valami praktikus, de el kell ismerni, hogy egy igazi műalkotásról van szó.
Az alábbi videóban megtekinthető a ”tájfun”.

The Typhoon from Old Empire Motorcycles on Vimeo.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «