Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Legyél te a szakáll-király!

0

Azt ugye tudjuk, hogy a szakáll manapság nagyon menő, de azt is, csak egy jobb dolog van nála: az ápolt és rendezett szakáll. Most bebizonyítjuk, hogy a megnyerő külső tényleg az arcszőrzetnél kezdődik.

Minden férfi a tökéletes szakállról álmodik, de sokan nem rendelkeznek egy borbély képességeivel. Szerencsére manapság otthon is könnyen ki lehet alakítani a stílusnak megfelelő arcszőrzetet – elég hozzá egy profi segítség.

 Beard Boss Professional

A Remington legújabb szakállvágója, a Beard Boss Professional már a nevében is egy dolgot ígér: a tökéletes arcszőrzet kialakítását. A titán bevonatú pengék 300 %-kal erősebbek, mint a hagyományos, acél bevonatú vágóélek, így a kívánt eredmény nem csak gyorsabban, de sokkal precízebben érhető el.

 Beard Boss Professional

A készülék kifinomult kialakításának köszönhetően szinte észrevétlenül siklik az arcéleken anélkül, hogy bármilyen sérülést ejtene a bőrön, miközben a pengék gondoskodnak a tökéletes eredményről és a megfelelő hosszúságról.
És ha már a szakáll hosszánál tartunk: nincs két férfi, aki ugyanolyan fazonú arcszőrzetet szeretne (szerencsére). A Beard Boss 11 hosszúsági fokozatra állítható, így a készülék pengék nélkül történő használatával 0,4 mm-es és 1 mm-es közötti mérettől egészen a 18 mm-es szakállig szinte bármilyen stílus elkészíthető egyszerűen és gyorsan.

Amit pedig minden király megérdemel, az a könnyű kezelhetőség, ezért a Remington szakállvágója vezeték nélkül is használható, LED kijelzővel ellátott, a mosható pengéi pedig garantáltan kiállják az idő próbáját.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «