fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Legyen egy darab Mustang a karodon!

0

Kedveled az autókat és a karórákat? Mixeld össze a kettőt! Legyen autóalkatrészekből készült órád! A REC márkának köszönhetően most régi Mustangokból készült időmérő lehet a karodon!

A REC csapata úgy döntött, hogy szeretnének valahogyan tisztelegni az ikonikus amerikai izomautó, vagyis a Mustang előtt.

Ford Mustang óra

Hogyan is lehetne ezt méltóbb módon megtenni, mint 1960-as példányok darabjainak újrahasznosításával és újrafelhasználásával?

Ford Mustang óra

Persze tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy mekkora felelősséggel jár ez a projekt. Nagyon nehéz ugyanis olyat alkotni, ami méltó a Mustang időtlen, sportos, elegáns stílusához. Ezek az autók ugyanis az amerikai izomverdák mintadarabjai, egyben a szabadság jelképei.

Ford Mustang óra

Első lépésben összegyűjtötték mind a dizájntervező, mind pedig a gyártásban résztvevő szakembereket. Nem csupán egy örök életre szóló mechanikus karórát kellett készíteniük, hanem hűnek kellett maradniuk saját koncepciójukhoz és az autók stílusához is.

A P-51 széria karórái valóban az 1960-as években gyártott, még megmenthető autókból kinyert anyagokból készültek. Ezáltal természetesen minden darab teljesen egyedi és vizuálisan egyedülálló.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «