Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lézeres szakállvágó

0

A Philips Beardtrimmer 9000 szakállvágója az egyetlen olyan piacon lévő készülék, amely lézer segítségével biztosítja, hogy megalkossuk a nekünk tetsző, szimmetrikus szakállformát.

A Philipsnek hála mostantól nincs mentség arra, hogy miért nem szimmetrikus a pajeszünk, a Beardtrimmer 9000 ugyanis lézerfény segítségével irányít bennünket. A készülék élés fénysugarat bocsát ki, amely jelzi a vágás vonalát. A vágás hosszát pedig a fogantyún található gomb segítségével állíthatjuk be.
További extra a kétoldalú vágókészülék. Az állítható fésű alatt egy megfordítható, kétoldalú precíziós vágókészülék található.

Lézeres szakállvágó

Egyik oldala 32 mm-es nagyteljesítményű vágóként funkcionál. Megfordítva pedig egy 15 mm szélességű precíziós vágókészüléket kapunk, mely tökéletes a kis helyek, pl. az orr alatti vagy a száj körüli területek eléréséhez. Ez utóbbi, úgy lett kialakítva, hogy nagyon közeli vágásra legyen képes, miközben védi bőrünket. Az acél vágópengék finoman egymáshoz érnek, így használat közben élezik egymást, ezért a pengék extra élesek maradnak. A vízálló, konnektorból is használható szakállvágó akkumulátorának működési ideje pedig eléri a 60 percet, a töltési ideje pedig mindössze 1 óra.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «