Lionel Messinek nemcsak a mez száma, hanem a háza is 10-es

0

A Barcelona és a világ egyik legjobb futbalistája az argentin Lionel Messi új otthon tervez magának. Mivel még mindig hosszú távon tervez a katalán csapattal, így természetesen Barcelona egyik luxusnegyedében, Pedralbesben épül majd fel az új otthon, amely Luis de Garrido építész merész tervei alapján valósul majd meg.

De Garrido ugyanis a focit is beleálmodta a házba! Nem véletlen, hogy a két épületegyüttes formája úgy áll össze, hogy 10-es formázzon (ez Messi mez száma), valamint madártávlatból akár még egy foci pályának is beillik a zöld tetős komplexum. A két épületet egy medence fogja közre.

Messi házának látványterve

Luis de Garrido, aki korábban már több híresség otthonát is megtervezte, úgy álmodta meg a területet, hogy az egy futballpályára emlékeztessen majd, „Messi jobb és bal lába, a föld és a víz egyaránt ott lesz. Azt hiszem, tetszeni fog neki” –mondta, azt viszont egyelőre nem árulta el, mikorra készül el a Barca-sztár új háza, és mennyibe fog kerülni.

Messi eddig is Barcelonában élt, százhúsz négyzetméteres otthona, azonban kisfia születése után kicsinek bizonyult.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «