Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Lister LFP lesz a világ leggyorsabb SUV-ja

0

Fiatal családok extrém rohanásban most akár 180 ezer dollárral csökkenthetik a futballista anyuka mobil árát. A Jaguar F-Pace 670 lóerejével a becslések szerint a Lister LFP 3,5 másodperc alatt éri el a 96,5 km/órát, és akár a 322 km/órás sebességet is eléri.

Jaguar F-Pace

Ha tippelhetünk, hogy mi szerepel egy átlagos SUV vásárló prioritási listáján, akkor olyan dolgokat sorolnánk fel, mint üzemanyag hatékonyság, milyen könnyű beletenni a gyerekülést, mennyire kutyabarát a csomagtartó és hogy van-e olyan kütyü benne, ami egy láblendítéssel elintézi, hogy kinyíljon a raktérajtó, amikor nyolc bevásárlótáska van a kezedben.

Jaguar F-Pace
A cambridge-i Jaguar tuning műhely, a Lister másképp gondolja, és kibelezte az F-Pace motorházát, hogy helyet csináljon az 5 literes kompresszoros V8-nak. A Lister egyelőre csak teljesítmény mutatókat tett közzé: 670 lóerő (500 kW), 3,5 másodperc a 96.5 km/óráig, a top sebesség 322 km/óra. Ezek tisztán szuperautó számok annak ellenére, hogy az LFP aerodinamikája egy szépen faragott tégláé.

Jaguar F-Pace
Akkor ez egy alvó autó? Nem, egyáltalán nem ezzel a verseny zöld festéssel és a ragyogó sárga elemekkel. Ez egy szuperautó olyan embereknek, akik a szuperautók minden részletéért rajonganak, kivéve az alacsony vezetési pozícióért, a szűk enteriőrért, a hátsó ülések hiányáért és az egész menő dologért. Ez egy szuperautó olyan embereknek, akik túl nagyok és rugalmatlanok ahhoz, hogy bepréseljék magukat egy Koenigsegg vezető ülésére.

Jaguar F-Pace
Az enteriőr épp olyan fellengzős, mint Victoria Beckham. Ettől a ponttól alig vannak további részletek, azok majd az elkövetkező időben várhatók, azonban a várható árcéduláról már van némi sejtés 140 ezer font, vagyis kb. 180 ezer dollár.

Jaguar F-Pace

Amerikában ez 20 százalékkal kevesebb, mint egy Lamborghini Urus super-SUV ára, amely 306 km/ órát tud elérni, és hússzal kevesebb ló van benne. Mondjuk sokkal menőbben is néz ki, mint ez a Lister, és ez sem elhanyagolható szempont.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «