Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lito Green Motion Sora – a méregdrága elektromos sportmotor

0

A Signature Series tavaly mutatta be az 50 000 amerikai dollárba kerülő elektromos cruiser-ét a Lito Green Motion Sorát, most egy évvel később a Montreali cég sokat finomított a motoron, aminek azonban sajnos ára van, így az új lehetőségeket kínáló moci ára elérheti a 100 000 amerikai dollárt is.

Lito Green Motion Sora a stílusos dizájn és a remek hangzás révén egyből felhívta magára a figyelmet, az új változat azonban az előd modell meglepő funkcióit újabbakkal gazdagította.

Lito Green Motion Sora

Megmaradt például az előző modell elektromos ülésállítása, amely révén akár menetközben is váltani lehet a kényelmes üléspozíció és a sportmotoros testtartás között.

Lito Green Motion Sora

Új azonban a motor fékrendszere, ahol Beringer fékeket és Rizoma alkatrészeket használtak fel. További újdonság, hogy még több szénszálas anyagot használtak fel a motor vázánál és kerekeinél, így a könnyebb motor jobban is gyorsul, aminek eredményeképpen az új változat már 4 másodperc alatt gyorsul 3-ról 60 mérföld/órás sebességre, miközben a végsebessége eléri a 118 mérföld/órát (190 km/h).

Szintén új a hatékonyabb LED-es fényszóró, de a mérnököknek az akkumulátorok töltési idejét is sikerült csökkentenie, így a tavaly modell 9 órájával szemben az új változat akkuját már 3 óra alatt teljesen fel lehet tölteni, miközben egy feltöltéssel már 120 mérföld (192 kilométer) tehető meg. Az új motor egy Safe Range System névre hallgató rendszerrel is gazdagodott, ami a GPS adatai segítségével nem csak a gyorsulásról és a sebességről tájékoztatja a motorost az 5,7 collos érintőképernyős műszeregységen keresztül, hanem arról is, hogy van e elég energia a motorban annak érdekében, hogy biztosan elérjük a célunkat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «