Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luck Potentiometer – a cipőre szerelhető teljesítménymérő

0

A bicikliversenyzők körében népszerű a teljesítménymérő, az eszközök hátránya viszont az, hogy ha egyszer rajta van egy kerékpáron, az ott is marad.

Luck Potentiometer

Ennek kiküszöbölésére a spanyol Luck cég végre más megközelítésből kezdte el szemlélni a dolgot, és előállt egy olyan teljesítménymérővel, melyet a cipődre kell szerelned a biciklid helyett.

Luck Potentiometer

A prototípust néhány évvel ezelőtt mutatták be, de most végre megérkezett a gyártásra szánt verzió is. A Luck Potentiometert az Eurobike show keretében láthatta először a közönség Németországban.

Luck Potentiometer

Az eszközt a cég túra vagy mountain bike cipőire kell csavarozni, így képes mérni a teljesítményt, ritmust és szívverést is. Az adatokat bluetooth kapcsolat segítségével továbbítja egy okostelefonra vagy kompatibilis kerékpár komputerre, így azokat a kijelzőn tudod figyelni.
A felhasználók a Potentiometert csak az egyik vagy mindkét cipőjükön is használhatják. Amennyiben csak az egyiken van mérő, az olvasott adatokat megduplázza a számítógép. Azonban ha kettőt is beélesítesz, mindkét lábaddal külön méréseket tudsz végezni.
A Bike Radar szerint egy eszköz ára nagyjából 200 euró lesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «