Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus autók újragondolva

0

A hagyományosan haszongépjárműként funkcionáló pickupok ideje lejárt – legalábbis a Neoman Studio tervezőcsapata szerint.

Luxus autók újragondolva

Az emberek luxus iránti vágya már a mindennapi tárgyaknál is érzékelhető, a Neoman Studio pedig abban hisz, hogy alig néhány év múlva a luxusautó gyártók pickupokat fognak majd gyártani.

Luxus autók újragondolva

Képzeljünk csak el egy Rolls-Royce, Bentley, vagy Lamborghini pickupot, tágas utastérrel – leváltva a megszokott sportos üléseket – és óriási rakodófelülettel – az eddigi kényelmetlenül apró csomagtér helyett.

Luxus autók újragondolva
A Ford Transit Direct koncepció betekintést enged a jövő luxusterepjáróinak világába, egy sor újragondolt luxusautót álmodtak meg. A formavilága az autóknak valahol megmaradt, mégis egy teljesen más vonal felé mentek el.

Luxus autók újragondolva

A végeredmény: szokatlanul magas építésű autók és tágas utasterek. Az újraértelmezett Lotus Elise megnövelt rakodótérrel rendelkezik, míg a Rolls-Royce új verziója lehetővé teszi, hogy a sofőrje az irodából egyenesen a sípálya felé vegye az irányt.

Luxus autók újragondolva

Luxus autók újragondolva

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «