Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus bunker

0

A chilei Casa H nevű rezidencia a vasbeton szépségének bizonyítéka. Felipe Assadi, Trinidad Schönthaler és Macarena Avila által tervezett lakás hosszirányú és keresztirányú gerendákból áll, melyek egyetlen, kecsesen a talaj felett lebegő szerkezetet hoznak létre.

Casa H

„Mint mindig, most is inkább egy életteret hoztunk létre, ahelyett, hogy csak egy szobát alakítanánk ki” – magyarázza Felipe Assadi. „Ilyen módon egy projekt technikai kivitelezhetősége számunkra a tényleges tervezési folyamat része.

Casa H

Ez azt jelenti, hogy mielőtt ház lenne belőle, a projekt a saját maga struktúrája.” A szerkezeti gerendákat négy fal tartja, amik egy 7 méteres konzolgerendát hoznak létre. Ezek a falak támogatják az egész szerkezetet, és hozzák létre a hálószobák alapját.

 

A házban van medence, amely egy másik betonblokkban van elhelyezve, a házra merőlegesen. Az otthon közös részei, például a társalgó, az étkező és a konyha egy összekötő emeleten találhatóak. Egy folyosó vezet a hálószobába a ház másik végébe. Az alsó szinten egy családi szoba kapcsolódik a további hálószobákhoz.

Casa H

Casa H

Casa H

Casa H

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «