Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus fészek Kenyában

0

Kenya egyik legismertebb szafari üdülőjének látogatói mostantól egy éjszakát egy hatalmas madárfészekben tölthetnek a fák lombjai felett. Az exkluzív szállás a folyó partján épült meg Laikipia szívében, abban a régióban, ahol számtalan szafari tanya és tábor található.

Hatalmas madárfészek a kenyai szafarin

A panorámás kilátással büszkélkedő fészek elkészítéséhez kizárólag nyers alapanyagokat használtak, például termesztett fát és faágakat, amit a helyi közösség tagjai fűztek össze.
A projekt a Laikipia közepén található Segara vadvédelmi központ és a Carolin Dekeyser által vezetett NAY PALAD közös projektje. A páros egyesítette erőit, hogy bemutassanak egy egyedi építményt, amit úgy jellemeznek, mint „egy békés drágakő a természet szívében”. A csapat tagja volt emellett Daniel Pouzet építész is, aki abban segített, hogy az ötletből valóság legyen.

Hatalmas madárfészek a kenyai szafarin

Egy éjszaka 1,150 dollárba kerül

Miután a turisták napközben a szafarin töltötték az idejüket, éppen napnyugta előtt érkeznek meg a fészekhez, hogy lássák milyen a szerkezet a lámpásokkal megvilágítva.

Hatalmas madárfészek a kenyai szafarin

Az exkluzív szállás a folyó partján épült meg Laikipia szívében

Az élmény részeként pezsgő és egy piknik stílusú vacsora várja a vendégeket a ház tetején. Napnyugta után a megcsodálhatják a csillogó éjjeli afrikai égboltot, vagy akár be is mehetnek az építménybe, ahol luxus minőségű ágynemű és forró vizes palackok gondoskodnak a kényelmükről. Másnap szintén egy piknik reggelit költhetnek el miközben a küszöbükről nézhetik az elefántok és zsiráfok hadát a közeli  folyónál.

Hatalmas madárfészek a kenyai szafarin

A szerkezet panoráma kilátást biztosít

„Minthogy közeli barátok és a Segara támogatóit, büszkeséggel tölt el, hogy a NAY PALAD csapatával dolgozhattunk együtt, hogy életre keltsük ezt a lenyűgöző víziót” – mondta a Segarától Jens Kozany. „Alig várjuk, hogy megérkezzenek az első vendégek ebbe a nyugodt földi mennyországba, és egy autentikus és egyedi élményt nyújtsunk nekik, ami biztosan meghaladja minden elvárásukat. A vadvilág és a madarak mágikus hangjára felébredni, miközben ameddig a szem ellát az érintetlen természet vesz körül, nos, ez tényleg egy olyan élmény, ami örökre megváltoztatja az ember életét; ez egy valódi, érintetlen csodaország.”

Hatalmas madárfészek a kenyai szafarin

A madárfészket úgy alakították ki, hogy két vendég tudjon benne aludni

A madárfészket úgy tervezték, hogy két vendég tud benne aludni, de akár egy család a gyerekekkel, vagy több kalandvágyó vendég is elfér benne, hiszen a tetőn is el lehet tölteni az éjszakát. Az induló ár 1,150/éjszaka dollárról indul.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «