Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus garzon

0

A 2016-os Knaus Sun i nem hozza a Caravisio-tól megszokott lágy, könnyed formákat, a Knaus legújabb zászlóshajója helyette inkább a high-tech kiegészítőkre specializálódott, csak úgy, mit 2013-as concept elődje.

Az új Knaust azonban már egy 128 lóerős Fiat Ducato alapú motor hajtja, és csak felsőkategóriás dizájn és technikai megoldások jellemzik. A hossza 8,82 méter, súlya 3760 kg. Az első fényszórók LED lámpák, a hátsók pedig Eurostar alapúak. Belül dupla és szimpla ágyak is helyet kapta, négy ember tehát kényelmesen elfér.

Knaus Sun-i

„A legjobb mindig egy picivel több, mint amennyire szükség van”- ez volt a filozófiája a tervezőknek és ez a gondolat tetten is érhető az opcionális kiegészítők széles választékában.

Knaus Sun-i

Kedvencünk a kint is használható tévé, mely egy kihúzható 80 cm-es készülék két darab Bluetooth fejhallgatóval ellátva. Persze nem csak kint, bent is tévézhetünk,és ha meguntuk egy gombnyomással eltüntethetjük a képernyőt.

 

Másik kedvencünk a konyha padlójába épített 40 cm-es tároló, mely egy gombnyomásra előbukkan és elénk tárja tartalmát.

Knaus Sun-i

De van a konyhában még egy csodás tűzhely három lánggal, rozsdamentes acélból készült mosogató, egy 190 literes hűtőszekrény és természetesen megannyi polc és tároló rekesz.

 

A fürdőben tusoló, piperemosdó és Dometic kagyló gondoskodik használói kényelméről.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «