Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus hegyi nyaralók

0

Ausztriában épültek meg ezek a luxusszínvonalú és minden igényt kielégítő berendezésű apartmanházak, melyeket a Viereck építésziroda tervezett. Az apartmanházak a ‘Wirtshaus Steirereck’ luxusétterem projekthez készültek.


Luxus hegyi nyaralók
A házakból csodálatos, gyakorlatilag 360 fokos kilátás nyílik a völgyre és a környező hegyekre. A terveket madárfészkek inspirálták, hiszen a házak egy meglévő fenyőerdő mellett épültek meg. Minden apartmanházhoz tartoznak fedett parkolóhelyek, melyek a talajszint alatt kerültek kialakításra.

Luxus hegyi nyaralók
A házak tervezése és kivitelezése során kiemelt szempont volt, hogy minden elektromos vagy más kábelt és berendezést elrejtsenek a falburkolat alá. Ez is elősegítette, hogy a tájba tökéletesen beleolvadjanak, illetve az is, hogy a háztetők zöld növényzettel lettek befedve.

Luxus hegyi nyaralók
A belső közösségi térben található egy kis konyha, étkező rész és egy tűzrakóhely is. A nappaliból és a hálószobákból remek kilátás nyílik a tájra. A tökéletes kényelem érdekében nagyméretű kád található a fürdőszobában, illetve szaunák is kialakításra kerültek mindegyik házban.

Luxus hegyi nyaralók
A környezettudatosság fontos szempont volt, ezért természetes építőanyagokkal dolgoztak, illetve geotermikus energiával oldották meg a házak fűtési- és fűtési rendszerét is.

Luxus hegyi nyaralók

Luxus hegyi nyaralók

Luxus hegyi nyaralók

Luxus hegyi nyaralók

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «