Luxus kecó 22 ezer tonna sziklából

0

A 29,75 millió dolláros áron jegyzett Amundsen Drive 81307 szám alatt található ingatlan jelenleg a legdrágább ház Riverside megyében, Kaliforniában. A Coachella Valley-beli otthon a Madison Club golfpályán található La Quinta-ban, az üdülővárosban, ahol több mint 120 híres golfpálya található.

A legdrágább ház Kaliforniában

A tulajdonosok első osztályú hozzáférést kapnak a klub 18 lyukú Tom Fazio golfpályájához és a Discovery Performance Centre-hez, ahol magánórákat lehet venni és hozzáférhető a legmodernebb technológia, amivel bárki javítani tudja a technikáját.

A legdrágább ház Kaliforniában
Tágas, két akrés földön található a 1,670 négyzetméteres otthon, amely okosan vegyíti a követ, fát és üveget mind a hat hálószobában, hat teljes fürdőszobában, 24-férőhelyes moziteremben és az összes többi közösségi térben.

A legdrágább ház Kaliforniában

Azért, hogy megépítsék a kőházat, több mint 22,000 tonna sziklát bányásztak ki a montanai bányából, hogy aztán létrehozzák a ház többdimenziós szerkezetét. A teraszos háztetők a süllyesztett kivágásokkal együtt mélységet adnak az épületnek. A teljesen nyers kőből készült falak az egyedi bútorok, a nyitott kandallók, a plüss székek és a 11,354 literes sós vízű akvárium szolgálnak háttér gyanánt a pool teremhez.

 

Kristi Hansen építész és Palm Desert lakó – akinek munkái a megérzéseket, innovációt és művészetet sugároznak – organikus anyagokat használt mindenütt, és izgalmas művészi installációkat helyezett el a kulcsfontosságú pontokban.

A legdrágább ház Kaliforniában

Egy sorozat világos lufi úgy tűnik mintha úszna egy bézs falon, míg az arany pillangók szállnak keresztül egy másikon. Az intelligens otthonrendezés lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy állítsák a világítás mértékét, a napellenzőket, a kandallókat, és egyúttal kontrollálják a benti hőmérsékletet azáltal, hogy megérintik a 17 iPad egyikét, amely a házhoz tartozik. A 16 láb hosszú, teljesen elhúzható üvegablakok a házat körülvevő napos sivatagi tájra nyílnak.

 

A hátsó ajtón az udvarra lehet kilépni, amit agavé és szomorú füzek tarkítanak. Egy természetes patak folyik keresztül a gondozott gyepen, és kőutak vezetnek az ültetvényekhez és a három nyitott tűzrakóhelyhez.

A legdrágább ház Kaliforniában

A 45 fokos nyár- és 10 fokos téli estéken a kültéri teraszon tökéletesen el lehet tölteni az időt. A ház jövendőbeli tulajdonosainak lesz saját fatüzelésű pizzasütő kemencéje, bárja, grillje, 30 méteres kézzel készült úszómedencéje.

A legdrágább ház Kaliforniában

A medence oldalában akár a búvárkodást is lehet gyakorolni. A több vendég hálószoba, a privát kert és a természetes kőfürdő mellett a 325 négyzetméteres vendégház lehetővé teszi a nagyszámú látogató befogadását.

A legdrágább ház Kaliforniában

A legdrágább ház Kaliforniában

A legdrágább ház KaliforniábanA legdrágább ház Kaliforniában

A legdrágább ház Kaliforniában

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «