Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus kétszer

0

Az új Camper & Nicholsons bérelhető jachton már nem kell azon vitatkozni, kié lesz a legnagyobb ágy a fedélzeten. A 35 méter hosszú kecses, ezüstösen csillogó, Sands névre keresztelt motoros jachtot az olaszországi Maiora kikötőjében eresztették vízbe ebben az évben.

Camper&Nicholsons

A hajó a Camper & Nicholsons bérelhető flottáját erősíti. A Sands azért a legjobb választás – és még tulajdonképpen ravasz is –, mert a főfedélzeten két VIP luxuskabint helyeztek el ott, ahol egyébként a lakosztály lett volna. Ez azt jelenti, hogy senkivel sem kell versengenünk a legnagyobb szobáért, hiszen két ugyanolyan berendezésű kabin vár ránk. Mindenkinek nagy ágyban alhat.
Persze az se búsuljon, akinek nem jut a VIP kabinokból, hiszen két dupla kabin és két ikerkabin is rendelkezésre áll a fedélközben. A jachton 12 vendég és egy öttagú személyzet is kényelmesen elfér.

Camper&Nicholsons
Mivel a háborúskodástól nem kell tartanunk, több időt tölthetünk el a jacht árnyékolt felső fedélzeti bárjában, ahol TV, egy hatalmas kanapé és egy 12 személyes étkezőasztal is helyet kapott. Persze, ha inkább napozni van kedvünk, a négy napozó közül bármelyiken elidőzhetünk. A tatfedélzeten lévő bár és pihenő tökéletes kikapcsolódást nyújtanak.
Az orrtéren található a jacht legnagyobb külső fedélzete, napozóágyakkal, koktélasztalokkal és egy U alakú ülőgarnitúrával – valaki a naplementét említette?

Camper&Nicholsons
A jacht belsejét modern és minimalista olasz design jellemzi, amit a Maiora saját belsőépítészeti csapata, a GP Yachts tervezett. A fehér falaknak és mennyezetnek, valamint a finom, világos színeknek nagyon jót tesz egy kis élénkség, amit a falakon elhelyezett műalkotások adnak meg. A sötét színű párnák tökéletes kontrasztban állnak a bútorokkal.
A kütyük szerelmeseinek a Sands filmekkel és óriási zenei kínálattal áll szolgálatára. A jachton elhelyeztek egy szórakoztató rendszert, amelyet iPadekkel vezérelhetnek, és természetesen minden televízió 4K Ultra HD felbontású.

Camper&Nicholsons
Ha valaki inkább a vízre vágyna, ráugorhat a Williams Jet Tenders Sportjet 520 jetskire, búvárrobogóra, kajakra, paddleboard deszkára, de persze búvárkodhat vagy horgászhat is. A vízszintnél lévő alsó fedélzetről könnyedén elérheti bármelyik eszközt, de természetesen napozni is kiülhet a víz mellé.
Az olasz Amalfi-partnál bérelhető Sands egész évben járja a Mediterrán-térség nyugati részét. A jachtot heti 126 ezer dollárért bérelheted ki, ami tartalmazza az adót és egyéb költségeket.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «