Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxus óra a vízen

0

Megújította már meglévő együttműködését az Alinghi-vel – a svájci vitorláscsapat, mely korábban két America’s Cup bajnokságot nyert – a HYT, bemutatta sorozatban a harmadik limitált szériás darabját.

HYT H1 Alinghi

A HYT H1 Alinghi megalkotásával a márka még tovább ásott az extrém vitorlázás és a luxus óragyártás közötti hasonlóságokban, mint a korábbi modelljeinél.
Vizuális szempontból a HYT úgy döntött, hogy egy indusztriális jellegű lapon helyezik el a másodpercmutatókat, ami egy gennaker fockroller látványát idézi. Emellett mozgó kötélzetet készítettek az órához, ami négy és nyolc óra között ingázik.

HYT H1 Alinghi
Ahol technikailag komplikáltabbá válnak a dolgok, az a H1 Alinghi tokja. Annak ellenére, hogy a márka már egy teljes óratokot kifejlesztett kovácsolt szénből, ez a legújabb óra karbonkarimákkal és koronával ellátott védőburkolattal rendelkezik, amivel lefaragtak a masszív 48,8 mm-es időmérő súlyából.

HYT H1 Alinghi

A tok egyensúlyozóját titánból vágták ki, és szatén, csiszolt és karcmentes bevonatokkal látták el. Az órakészítésben és a vitorlázásban egyaránt minden kilogramm, dekagramm és gramm számít – de ugyanilyen fontos a szerkezeti merevség is. Habár ez az óra nem olyan anyagok kombinációjából készült, amik rekordokat döntenének a szuperkönnyű osztályban, de az együttműködést jól kifejezi, arról nem is beszélve, hogy jelentős vizuális vonzereje van.

HYT H1 Alinghi
Az új darab november végétől lesz elérhető a márka viszonteladóinál világszerte, noha egy nagyon limitált számban – a HYT összesen 20 darabot tervez készíteni belőle, ára 65,000 dollár lesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «