Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxuskalandor

0

A Project Crystal névre keresztelt felfedező jachtot tervező holland Mulder Design nem fukarkodott az üvegfelületekkel. A lélegzetelállító lépcsősorról elképesztő látvány tárul az utasok elé, és a természetbe hívja az embert.

Project Crystal

A robusztus hajótesttel rendelkező jacht a jégosztály kritériumainak is megfelel, így akkor is teljes kényelmet nyújt, ha a világ hidegebb részeire hajózunk vele.

Project Crystal
„Ezzel a modern hajótesttel, propulziós rendszerrel és vezérlésirányítással már nemcsak a legénység dolga egyik szép helyről a másikra vezetni a jachtot, hanem az út is kellemessé válik a vendégek számára.” – mondták a Mulder Design tervezői, akik például a Spectre, Waterdream 65’ California vagy Benetti Fast 184 jachtokat is megálmodták.

Project Crystal
A luxus felfedező jachton helyet kapott egy privát fedélzet, egy privát lakórészleg, ahol akár tizennégy ember is kényelmesen elfér, valamint egy edzőterem. Természetesen a helikopter leszálló is elmaradhatatlan kelléke egy ilyen kaliberű járműnek.

Project Crystal
A segédhajónak fenntartott fedett fedélzeten számos vízi játék elfér, köztük egy háromszemélyes tengeralattjáró is. A propulziós rendszerre a Mulder Design több lehetőséget is kínál: iker dízelmotor hajtotta hajócsavart, vagy hibrid propulziós rendszert, ami a fő dízelmotorokat és PTI hajósebességváltót kombinálja, amivel a gép akár 12 csomós sebességre is képes, valamint dízel-elektromos pod-propulziós rendszert.

Project Crystal
A Mulder Designt Frank Mulder alapította 1979-ben. Bas Mulder 2000-ben csatlakozott, azóta ketten vállvetve dolgoznak a fejlesztéseken egy csapat szakértő, hajóépítő mérnök és tervező segítségével.

Project Crystal

Bár a Mulder Design a teljes képre szeret koncentrálni, részletesen odafigyelnek minden egyes lépésre, hiszen minden elem ugyanolyan fontos, és minden kapcsolódik egymáshoz egy hajón.

Project Crystal

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «