fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxuskemping az erdő mélyén

0

Az Eleven Experience-hez tartozó Taylor River Lodge júniusban nyitotta meg először kapuit egy teljes szezonra, és a Crested Butte közelében lévő eldugott ingatlan egyértelműen a táborozás kvintesszenciája lett a nyugati-parton: tökéletes pihenő a kalandra vágyóknak, némi luxus csavarral.

Luxuskemping a Sziklás hegységben

A Whitewater rafting csak egy azon tevékenységek közül, amit ebben a szabadban lévő Rocky Mountain mekkában űzni lehet. Az Eleven Experience szakértőinek útmutatásai túrázást, hegyi kerékpározást, sziklamászást és még sok egyéb izgalmas programot foglal magába. Az utazás előtti gondos tervezéssel a lehető legjobban ki lehessen használni a hely nyújtotta élményeket.

Luxuskemping a Sziklás hegységben
Van itt sósvízű medence, pihenésként be lehet iratkozni masszázsra, lehet pingpongozni, vagy épp az íjászatot gyakorolni, sőt, a baltadobálással is meg lehet ismerkedni.

Luxuskemping a Sziklás hegységben

A környék azonban a legyezőhorgászatról a legismertebb. A kezdők számára is ideális, mivel itt tudnak gyakorolni és tökéletesíthetik fogásaikat a műtóban, mielőtt az úszó halászat és mocsári kirándulások felé fordulnának.

Luxuskemping a Sziklás hegységben

A tábor rusztikus varázsa és amerikai hangulata a kő kandallóval, rönk bútorokkal, vadon élő állatok trófeáival, szőttesekkel és vintage fotókkal, nyomatokkal válik még hangsúlyosabbá.

 

Minden lakrész neve az egyik légyről lett elnevezve, amit a környéken horgászatra használtak. Az alábbi szobák közül választhatnak a látogatók a Taylor River Lodge-ban: hat egy hálószobás kabin; három kétágyas hálófülke; egy kétlakásos kabin, melynek galériája is van; valamint egy kétlakásos lakosztály, galériás szobával, egy családi szobával és egy teljesen felszerelt konyhával.

Luxuskemping a Sziklás hegységben

Akár 32 vendég befogadására is alkalmas az épület, ha teljes egészében lefoglalják.

Luxuskemping a Sziklás hegységben

Az ételeket a folyóparti kastélyban, egy patkó alakú bárban és egy fedélzeten szolgálják fel a folyó felett. Sötétedés után a tábortűz körül lehet összegyűlni, vagy a közeli kisvárosban lehet sörözni és biliárdozni mielőtt az ember nyugovóra tér a folyó hangjaitól kísérve.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «