fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ma nyílik Villányban a VII. Gere Jazz Fesztivál a MINI támogatásával

0

A VII. Gere Jazz Fesztivál fellépő művészei a hazai és nemzetközi jazz élvonalát képviselik.

A MINI támogatását immár második éve elnyerő fesztivál első fellépője a méltán híres Rákfogó zenekar, mely nemcsak az együttes újraéledését ünnepli, hanem Szakcsit is, aki idén 75 éves, és 60 éve zongorázik színpadon mindenki legnagyobb örömére. A Kéknyúl egyedülálló színfoltja lesz a fesztiválnak: zenekar az országban egyedülálló felállásban játszik kivételesen szórakoztató orgonás jazzfunkbluest.

VII. Gere Jazz Fesztivál

A vezető szerep mellett a basszus is a Hammond orgonára hárul, amihez dob, gitár és impozáns ütős fúvós kar játssza a kíséretet. A holnapi napot a nemzetközi sikereket elérő és több díjat megnyerő Balázs Elemér Group lesz. Őket követi a Barabás Lőrinc Quartet, amely a hetvenes évek szabad levegőjű, improvizatív jazz-rockos világát idézi fel, négy fiatal, huszonegyedik századi nagyvárosi, kozmopolita muzsikus szűrőjén áteresztve. A fesztivál olasz sztárfellépője a legjazzesebb tánczene és a legtáncosabb jazz létrehozója, Nicola Conte, akinek hamarosan megjelenő új lemezéről is hallhatnak dalokat a fesztivál résztvevői.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «